Gouda bij Kaarslicht

Digit Art Mariel sponsort Gouda bij Kaarslicht d.m.v het verzorgen het beeldmerk en diverse DTP opdrachten.

Het nieuwe sfeerbeeld van Gouda bij Kaarslicht werd digitaal ontworpen door Digit-Art-Mariel.nl (Mariella Everling). geïnspireerd door een affiche van Leo Visser uit 1939. De afbeelding moest zowel modern zijn als een nostalgische uitstraling hebben. De afbeelding wordt o.a. gebruikt voor posters, VIP kaarten, webbanners, website, busbelettering van Arriva en vrachtwagen belettering van Stubbe. Lees meer op www.goudabijkaarslicht.nl/

Punselie verpakkingen

Voor Punselie koekjesfabriek ontwerpt en optimaliseert Digit Art Mariel verpakkingen. Denk daarbij aan het bewaken van de huisstijl en het passen en meten van alle verplichte informatie op de verpakkingen.  Foto’s worden geoptimaliseerd voor een beter resultaat.

Lunchroom Bij Oma.nl te Rijswijk

Voor Bij Oma.nl in Rijswijk heeft Digit Art Mariel al heel veel mooie ontwerpen mogen maken. O.a. de menukaart, video animaties en reclame op de diverse beeldschermen, een autobelettering, krantenadvertenties en meer.

Bekijk hier de website van Bij Oma.nl

bij oma.nl

Voor lunchroom Bij oma.nl  in Rijswijk heeft Mariel heel veel gedaan, van het logo tot en met de menukaart, de beeldschermen op het terras en de schermen boven de take-away tot posters en kleine flyers.

 

Arriva Wintermagazine

Digit Art Mariel maakte voor de wintermagazine van Arriva een mooie spread van twee bladzijden. Het is een voorstelling van de Goudse Markt met het stadhuis waar diverse activiteiten te zien zijn.  zoals de bus waarmee je goedkoop en makkelijk naar Gouda bij Kaarslicht reist. De poppenkast, verschillende muzikanten en zang. En natuurlijk de boom die ‘s avonds bij kaarslicht wordt ontstoken terwijl duizenden mensen de ceremonie bijwonen.

De tekening is een combinatie van gemanipuleerde foto’s en, met behulp van een Wacom tablet, getekende figuurtjes.

Onvoltooid werk

Zoekend naar een mooie vlakverdeling, plak ik onuitgewerkte tekeningen vast in het beeld. Langzaam komt er dan telkens een stukje bij.

Christmas carol singers

Een detail uit de grote plaat.

De Ganzenhoeder

Nog een detail uit de grote plaat.