Narrow Casting Makelaar of Digital Signage adviseur

U kunt bij Digit Art Mariel ook terecht voor advies en hulp bij uw keuze voor Digital Signage of Narrowcasting. U kunt dan kiezen voor het supervoordelige mini signage pakket van Digit-Art-Mariel zelf, of één van de pakketten van de partijen waar Mariel mee samenwerkt. U bent dan verzekerd van een professionele uiting op uw beeldscherm en een goede klantenservice. Uw beeldscherm is uw visitekaartje en brochure in één, dat moet in één oogopslag perfect zijn.

Neem vrijblijvend contact op met Mariel om de mogelijkheden te bespreken. Mariel maakt ook eenvoudige animaties, een bewegend beeld op uw website of beeldschermreclame trekt meer aandacht dan een stilstaand beeld. In een bewegend beeld kunt u ook meer informatie kwijt zonder het hele beeld te hoeven vullen met tekst. Dit filmpje rechts heeft Mariel gemaakt voor de promotie van haar eigen Gimp cursus, gericht op jonge ondernemers.

Eén van de video’s die hebben gedraaid op het terras van lunchroom Bij Oma.nl in Rijswijk.

Het slagroomsoezen do it yourself filmpje van Mariel: Al meer dan 60.000 x bekeken op YouTube!

Instructie video voor het thuis afbakken van Oma’s Appeltaart van lunchroom Bij Oma.nl

In Slagerij Voorburg in Voorburg hangen twee beeldschermen, één daarvan draait deze video af. Dat ziet er zo uit. Zij kozen voor de goedkoopste oplossing met gebruik van hun eigen beeldmateriaal.

Mariel maakt ook video tutorials voor haar cursus Gimp.

Een hele leuke animatie is die voor het beeldscherm op het indoor terras van lunchroom Bij Oma.nl.

Dit filmpje draait op de kassa’s van Utopia dierenwinkels, dit is een staand model beeldscherm daarom zijn in mijn voorbeeld de zijkanten zwart.

De video’s voor Diertotaal Utopia zijn allemaal volledig door Mariel verzorgd, zowel de video opnames als de montage en de tekst effecten.

Deze video’s werden allemaal met een semi professionele camera gefilmd, dat maakt het mogelijk om ook een semi professionele prijs te vragen. En dat terwijl het resultaat er prima uitziet op een HD scherm.

Video animatie voor de kassa’s van dierenspeciaalzaak Diertotaal Utopia in Gouda, Waddinxveen en Zoetermeer