Photoshopklussen op verzoek

  • Kunt u geen geschikte stockfoto vinden voor uw artikel?
  • U heeft een foto maar die is het net niet?
  • Of er staat een ongewenst object of persoon op de perfecte foto

Neem contact op met Mariel voor hulp bij fotoproblemen. Er is altijd wel een betaalbare oplossing te vinden.

 

Bestel ook eens een digitale fotobewerking bij Mariel

Jij hebt een mooie foto gemaakt, bijv. op je vakantie tijdens dat ene moment dat je nooit meer wilt vergeten. Die foto kan je nooit meer overnieuw maken, maar hij is ook niet mooi genoeg om af te drukken en in te lijsten. Mariella Everling kan er iets moois van maken. Je bespreekt dan samen met haar wat de mogelijkheden zijn en ook welke delen van de foto weg mogen, en wat er op moet blijven staan. Hoe ver mag het worden bewerkt? Moet het alleen de herinnering vasthouden of moet het ook nog wel herkenbaar blijven? Mariel begrijpt het wel en je betaalt pas als de digitale versie naar wens is.

Denk eens aan foto’s van je vakantie, je huisdier, je huis, je auto of motor, je zeiljacht, of portretfoto’s van jouw of je kinderen bijv. Ook heel geschikt om kado te geven of als relatiegeschenk voor een jubilerend bedrijf.

Wil jij ook zo’n mooi kunstwerk van een van je foto’s? Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. De prijs is afhankelijk van de maat van het origineel en de maat van het eindproduct. Sommige bewerkingen zijn moeilijker/ingewikkelder dan andere en kosten daarom meer tijd.

Prijsindicatie: Het voorbeeld van de olifant op deze pagina, in de maat  70 x 100 cm is  € 325,00 incl. ontwerp afdruk poster, lijst, verzendkosten en BTW. Tegen meerprijs kan uw kunstwerk ook worden afgedrukt op canvas of achter acryl voor een zeer luxe uitstraling.

 

Hulp bij fotoproblemen of een origineel artwork bestellen?

Bel of mail voor een vrijblijvende prijsindicatie, heeft u een grote ofzakelijke opdracht? dan komt Mariel graag naar u toe voor een gezellig gesprek bij een kopje koffie.

Mariella's Art Portfolio

De persoonlijke website van Mariel met zowel digitale kunst en Photoshop art als met de hand getekende en geschilderde kunstwerken. Neem gerust eens een kijkje in de kleurrijke wereld van Mariel